Welkom de Ark Middenmeer

Volle Evangelie Gemeente de Ark is een groeiende kerk in Middenmeer en Langedijk, met een hart voor de buurt en de dorpen om ons heen. Door al onze diensten en activiteiten heen willen wij een sterke en open gastvrije gemeenschap zijn met veel liefde, onderlinge verbondenheid en harmonie. Een plek waar mensen zich welkom en thuis voelen. Dit doen we we vanuit het geloof dat God onvoorwaardelijk van mensen houdt, Jezus onze hoop is en de Heilige Geest de kracht en liefde van God wil openbaren. De Bijbel is hierbij ons uitgangspunt en richtlijn voor ons leven.

Sinds begin 2010 is Eric Cappelli voorganger van VEG de Ark Middenmeer. Door al onze diensten en activiteiten heen willen we een warme en open gemeenschap zijn waar mensen zich welkom en thuis voelen. Momenteel bevinden we ons in een seizoen van groei en vernieuwing.  Een gemeente die niet alleen groeit vanuit de centrale gemeenteactiviteiten, maar juist doordat de mensen vol van de Here Jezus, midden in het dagelijks leven het koninkrijk van God vertegenwoordigen.

Een gemeente in het midden van de maatschappij.

Op zondagmorgen houden we een eigentijdse dienst, toegankelijk voor alle leeftijden. Met lofprijs en aanbidding, prediking, creativiteit verlangen we de tijdloze boodschap van Jezus Christus te vertegenwoordigen op een heldere en frisse manier.

Naast de centrale zondagse samenkomsten komen wij door de week samen in de kerk voor onderwijs en bidden en in een 60+ huiskring bij iemand thuis. Tijdens onze samenkomsten ligt sterk de nadruk op onderling contact, verbondenheid en zorg voor elkaar. Binnen de gemeente is veel plaats voor zang en muziek, aanbidding, Bijbelse verkondiging en Bijbels onderwijs.
Voor de kinderen is er KidsArk, waar zij hun eigen dienst hebben. Lees en bekijk meer over ons hier op de website.

Eric en Jonathan

Bekijk onze video waarin we vertellen wie we zijn

Voorgangersechtpaar

Eric & Reina Cappelli

 

Eric Cappelli (1980) is geboren en getogen in de Verenigde Staten. Hij komt uit een Italiaans/Amerikaans gezin. In 2002 heeft hij zijn bachelor behaald aan Northpoint Bible College. Nadat hij zijn bachelor had bemachtigd vertrok hij naar Nederland voor een twee jarige zendingsreis. Deze zendingsreis werd 7 jaar jongerenwerk bij Teen Challenge Nederland en Youth Alive. Reina (1981), zijn vrouw, is opgegroeid aan Oudekerk aan de Amstel. Zij is in 2005 ook afgestudeerd aan Northpoint Bible College. Na haar diploma vertrok ze terug naar Nederland. Eric en Reina zijn getrouwd in 2006 en zijn de ouders van drie prachtige kinderen.

Eric en Reina Cappelli zijn voorgangers van VEG de Ark sinds januari 2011. Ze willen een vitale kerk zijn in de kop van Noord-Holland. VEG de Ark is een gemeente zijn die hoop bied door het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Eric en Reina willen een toekomst bouwen door kerken en organisaties te stichten. Zo is er in het voorjaar van 2015 een gemeente gesticht in Langedijk en zijn er door de jaren initiatieven ontstaan als The Gate, Stichting Diaconie, en de Missionaire Leiderschap Training.

voorgangersechtpaar

Ons leiderschapsteam werkt samen om de visie en de richting van de gemeente vorm te geven.

Als team van VEG de Ark streven we naar onze missie en visie